logo-ue logo-guv logo-structurale
Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" "Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Titlul proiectului: "Portal web integrat pentru furnizarea online de consultanta financiara si instruire pentru sectorul public, privat si persoane fizice", co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Termeni si conditii de utilizare

Site-ul www.vmbpartners.ro, denumit in continuare “vmbpartners.ro”, este detinut si administrat de societatea VMB Partners S.A., denumita in continuare “VMB”, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 11816552, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5005/1999, cu capital social in valoare de 100.000 lei si cu sediul in strada Dumbrava Rosie nr. 2, Scara 1 Etaj 1 + Scara 2 Etaj 2, Sector 2, Bucuresti, Romania, Cont bancar RO42 BRDE 410S V707 4980 4100, BRD – GSG Agentia Piata Romana. Tel.: 021.318.3874; Fax: 031.814.5923; E-mail: vmb@vmbpartners.ro.

http://portal.vmbpartners.ro este un serviciu online ce permite obtinerea de rapoarte, instrumente financiare sau analize, in baza informatiilor introduse de utilizatorul aplicatiei.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Navigarea pe site-ul vmbpartners.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

SC VMB Partners S.A. isi asuma dreptul de a schimba, modifica sau retrage aceste prevederi fara nici un fel de notificare prealabila. Va recomandam sa verificati cu regularitate sectiunea "Termeni si conditii de utilizare" pentru a vedea daca au fost facute schimbari. Prin folosirea vmbpartners.ro dupa afisarea schimbarilor, certificati ca sunteti de acord ca acestea sa vi se aplice. Daca nu sunteti de acord cu schimbarile survenite trebuie sa incetati a folosi vmbpartners.ro.

Utilizarea Serviciilor si a site-ului si portalului client reprezinta acceptul dvs. Plata Serviciilor reprezinta optiunea utilizatorilor http://portal.vmbpartners.ro.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre vmbpartners.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Utilizarii/Comenzii.

Accesand vmbpartners.ro sunteti de acord cu conditiile de utilizare detaliate in continuare. Acestea sunt conditiile in care puteti folosi site-ul vmbpartners.ro, cat si continutul/serviciile online disponibile pe acestea. Conditiile se aplica folosintei de catre dumneavoastra a site-ului vmbpartners.ro cat si a intregului continut al vmbpartners.ro, indiferent de platforma de primire pe care o folositi - PC, laptop, telefon mobil, PDA sau asimilate - si indiferent de modul de livrare catre dumneavoastra - via web browser, serviciu WAP, browser, email, serviciu SMS sau altele.

Daca nu sunteti de acord cu termenii de utilizare vmbpartners.ro (sau nu sunteti autorizati pentru aceasta), va rugam sa nu folositi www.vmbpartners.ro sau http://portal.vmbpartners.ro.

Va recomandam sa imprimati o copie a acestor termeni si conditii de utilizare pentru inregistrarile proprii.

Referirile in cadrul conditiilor de utilizare la "vmbpartners.ro" (sau "noi", "noastre", "ale noastre") indica compania ce administreaza vmbpartners.ro. Daca aveti orice intrebari, va rugam sa ne contactati.

Definitii

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul vmbpartners.ro.
Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.
Servicii - orice serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Servicii si sa faca plata acestora.
Vanzator – societatea VMB Partners S.A., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 11816552, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5005/1999, cu capital social in valoare de 100.000 lei si cu sediul in Strada Dumbrava Rosie nr. 27, Scara 1 Etaj 1 + Scara 2 Etaj 2, Sector 2, Bucuresti, Romania.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea informatiilor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC VMB Partners SA nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

SC VMB Partners SA isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC VMB Partners SA pentru accesarea si transmiterea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si realizarea de rapoarte statistice pentru uzul SC VMB Partners SA.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC VMB Partners SA se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC VMB Partners SA.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

SC VMB Partners SA se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra scrisa trimisa la vmb@vmbpartners.ro, se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC VMB Partners SA certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere SC VMB Partners SA sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere SC VMB Partners SA sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere SC VMB Partners SA sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale;
d. dreptul de a cere SC VMB Partners SA sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa vmb@vmbpartners.ro;

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.vmbpartners.ro precum si http://portal.vmbpartners.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.vmbpartners.ro precum si http://portal.vmbpartners.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.vmbpartners.ro sau http://portal.vmbpartners.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.vmbpartners.ro sau http://portal.vmbpartners.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC VMB Partners SA si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC VMB Partners SA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la site

SC VMB Partners SA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal sau profesional, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC VMB Partners SA fara acordul prealabil scris al acesteia.

SC VMB Partners SA nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: bunavointa, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC VMB Partners SA a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
c) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
e) orice alta problema legata de serviciile site-ului

SC VMB Partners SA isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Prin accesarea site-ului www.vmbpartners.ro/http://portal.vmbpartners.ro sunteti de acord sa exonerati de raspundere SC VMB Partners SA pentru orice actiune judiciara si extrajudiciara inclusiv acoperirea cheltuielilor de judecata si accesorii ca urmare a incalcarii Termenilor si conditiilor

Permisivitatea utilizarii

Intreg continutul vmbpartners.ro apartine vmbpartners.ro sau licentiatilor acestuia. vmbpartners.ro sau licentiatii acestuia detin toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand dreptul de copiere si drepturile ce decurg din calitatea de operator al bazei de date) asupra continutului vmbpartners.ro sau asupra oricarei selectii sau rearanjare a continutului vmbpartners.ro.

Pentru folosinta non-comerciala si personala puteti:
- recupera si afisa continutul vmbpartners.ro pe orice dispozitiv compatibil;
- imprima o singura copie pe suport hartie de pe articole individuale (dar nu le puteti fotocopia);
- stoca acest tip de articole in format electronic sau pe discuri/dischete sau dispozitive mobile (dar nu pe un server sau dispozitiv de stocare conectat la o retea).

Restrictii de utilizare

Nu puteti folosi vmbpartners.ro in scopuri ilegale. Exceptand cele expuse mai sus nu puteti copia, reproduce, publica, transmite, modifica, adapta, creea opere derivate, stoca, arhiva, expune catre public, sau exploata in orice mod comercial continutul vmbpartners.ro.

Fara a fi limitativ indicate, nu puteti efectua fara o permisiune scrisa prealabila a vmbpartners.ro (si nici nu puteti imputernici o terta persoana sa faca la fel) nici una dintre urmatoarele:
1. redistribui orice din continutul vmbpartners.ro, incluzand titluri (inclusiv prin folosirea lor ca parte din orice rezumat), sinteze de continut, sinteza de stiri, librarie, arhiva sau orice servicii asimilate ori similare;
2. detasarea notificarii privind drepturile de autor sau asupra marcii inregistrate de pe nici una dintre copiile continutului vmbpartners.ro ce se afla sub reglementarea acestor conditii de utilizare;
3. crearea de baze de date in format electronic sau structurate manual prin descarcare/imprimare si stocare a intregului sau unei parti din continutul vmbpartners.ro;
4. folosirea oricarei masini, dispozitiv electronic bazat pe internet pentru citirea sau extragerea continutului vmbpartners.ro in mod automat sau in alte modalitati mecanice.

Linkuri

Daca doriti sa creati un link catre vmbpartners.ro, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele indicatii, cat si toate legile aplicabile. Un site sau serviciu care creeaza un link la vmbpartners.ro:
1. poate afisa un logo vmbpartners.ro, dar nu trebuie sa-l foloseasca in alt mod fara permisiunea vmbpartners.ro;
2. nu poate indeparta, distorsiona sau altera in alt mod marimea si infatisarea logo-ului;
3. nu poate sub nici o forma sugera acordul vmbpartners.ro fata de produsele sau serviciile utilizatorului; nu trebuie sa prezinte gresit relatia sa cu vmbpartners.ro sau sa prezinte informatii false despre vmbpartners.ro;
4. nu trebuie sa fie un site sau sa detina servicii ce incalca drepturi de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi ale oricarei persoane sau care sub orice mod incalca sau nesocoteste orice legislatie sau regulament aplicabil;
5. nu trebuie sa fie un site sau serviciu cu un continut ofensator sau contrar bunelor moravuri.

VMBPARTNERS.RO isi rezerva dreptul expres de a solicita indepartarea oricarui link care incalca acesti termeni de utilizare si va lua orice masura considerata a fi necesara in acest caz.

Forumuri de discutii

www.vmbpartners.ro/ si http://portal.vmbpartners.ro includ forumuri de discutii ce permit interactiunea intre vmbpartners.ro si orice alt tip de utilizatori. VMBPARTNERS.RO isi rezerva dreptul de a va contacta prin intermediul email-ului privind folosinta forumurilor. Avand in vedere faptul ca vmbpartners.ro nu controleaza informatiile/materialele afisate pe forumuri de catre utilizatori (denumite "mesaje"), isi pastreaza dreptul (ce poate fi exercitat la discretia sa) de a sterge, muta, edita mesajele si de a ridica dreptul de a mai folosi forumul, cat si dreptul de a refuza recunoasterea vreunui drept moral asupra mesajelor. In plus, trebuie sa repectati toate regulile afisate de catre vmbpartners.ro pe forum.

Nu puteti:
1. afisa, face trimitere sau publica nici un mesaj ce contine vreo forma de publicitate sau promovare a unor produse sau servicii, folosi mesaje in lant sau de tip "spam";
2. afisa, face trimitere sau publica nici un mesaj care contine informatii confidentiale despre o terta persoana; afisa, face trimitere sau publica mesaje ce sunt ilegale, de amenintare, abuzive, calomnioase, indecente, care incalca dreptul de autor sau alte drepturi ale unei terte persoane sau care au sub orice alta forma un continut ilegal;
3. deghiza originea oricarui mesaj; personifica orice persoana sau entitate (incluzand angajatii vmbpartners.ro) sau deforma legatura cu o persoana sau entitate; afisa sau publica mesaje ce nu au legatura cu forumul sau tema forumului;
4. afisa sau transmite mesaje ce contin virusi; fisiere sau coduri destinate a intrerupe, distruge sau limita functionalitatea vmbpartners.ro sau a oricarui alt program de calculator sau echipament; colecta sau stoca date personale;
5. impiedica sau limita accesul altor utilizatori la folosirea forumurilor;

Sunteti unic responsabil pentru continutul mesajelor transmise de catre dumneavoastra. Prin plasarea de mesaje sunteti de acord sa compensati vmbpartners.ro pentru toate petitiile, costurile si cheltuielile (incluzand cheltuieli legale) ce ar putea reiesi din publicarea sau afisarea oricarui mesaj cu incalcarea regulilor stabilite.

Forumurile contin mesaje plasate de catre utilizatori asupra carora vmbpartners.ro nu are control. vmbpartners.ro nu poate garanta acuratetea, integritatea si calitatea nici unui mesaj. Exista posibilitatea ca unii utilizatori sa poata incalca conditiile de utilizare si sa afiseze mesaje ce pot fi eronate, neadevarate sau ofensatoare. Trebuie sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea de catre dumneavoastra a forumurilor si nu trebuie sa va incredeti in mesaje pentru a va convinge (sau a va abtine) in a face anumite investitii sau a lua anumite hotarari.

Prin plasarea de mesaje pe oricare dintre forumuri acordati vmbpartners.ro o licenta non-exclusiva, fara taxe, globala si perpetua pentru a reproduce, modifica, traduce, face disponibil, distribui si sublicentia mesajele in integralitatea lor sau in parte. Acestea pot include informatii personale precum numele utilizatorilor, pseudonimul sau parerile exprimate.

Nu exista posibilitatea pentru vmbpartners.ro de a monitoriza efectiv si in totalitate cand mesajele incalca drepturile de autor ale unei terte persoane sau alte drepturi ale tertei persoane. In cazul in care considerati ca un mesaj incalca orice drept legal pe care il aveti, va trebui sa notificati vmbpartners.ro imediat, oferind detaliile specifice.

Garantii si limitari ale obligatiilor

Continutul vmbpartners.ro este destinat doar pentru o informare si o folosinta cu cararcter general si nu este creat pentru a satisface anumite cerinte specifice.

Nu garantam cat de adecvate, de complete sau de oportune sunt informatiile, stirile, articolele, si alte materiale de acest fel. Mai exact, continutul vmbpartners.ro nu constituie nici o forma de consiliere, recomandare, reprezentare, aprobare sau angajament din partea vmbpartners.ro si nu intentioneaza a convinge (sau a determina abtinerea) de a face anumite investitii sau de a lua anumite hotarari. O consiliere independenta si specifica trebuie obtinuta inainte de luarea unei asemenea decizii.

Orice contract, tranzactie sau alta intelegere intre dumneavostra si o terta persoana indicata pe (sau cu care ati luat legatura de pe) site-ul vmbpartners.ro sunt facute pe riscul si cu responsabilitatea proprie.

Orice informatie pe care o primiti din partea vmbpartners.ro, fie ea clasificata ca fiind sau nefiind "in timp real" poate sa nu mai fie exacta pana la momentul la care ajunge la dumneavoastra. De asemenea, nu garantam ca vmbpartners.ro va fi disponibil in orice moment si nici ca accesul va fi neintrerupt, ca nu vor fi intarzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informatii transmise.

VMBPARTNERS.RO nu este responsabila de folosirea continutului site-ului de catre dumneavoastra, in afara scopului statuat prin prezentele conditii de utilizare.

Site-urile si serviciile tertelor persoane

VMBPARTNERS.RO contine linkuri catre alte site-uri de pe internet sau catre servicii online sau pe mobil furnizate de catre terte parti independente ("Site-uri ale Tertelor Parti"), fie direct, fie prin pagini interpuse. vmbpartners.ro nu este responsabil pentru disponibilitatea continutului Site-urilor Tertelor Parti si nu este parte sau nu poate fi tinut raspunzator pentru tranzactii privind bunuri sau servicii disponibile pe aceste site-uri. Daca veti achizitiona produse sau servicii de pe site-ul unei terte parti, contractul dumneavoastra pentru produsele sau serviciile achizitionate va fi incheiat cu acea terta persoana si nu cu vmbpartners.ro.

Politica noastra de confidentialitate nu se aplica si site-urilor tertelor persoane.

Drepturile de autor asupra oricaror programe puse la dispozitie pentru descarcare de catre vmbpartners.ro apartin vmbpartners.ro sau furnizorilor acestuia. Folosirea acestora este guvernata de clauzele contractului de licenta ce le poate insoti sau poate fi inclus in acestea. vmbpartners.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru probleme tehnice sau de orice alta natura ce pot aparea prin descarcarea programului tertei persoane. Nu instalati si nu folositi nici un program, decat daca sunteti de acord cu conditiile din contractul de licenta.

vmbpartners.ro poate contine publicitate si sponsorizari. Advertiserii si sponsorii sunt responsabili pentru asigurarea materialului pus la dispozitie pentru a fi inclus pe vmbpartners.ro si asigura ca acesta este in concordanta cu legile nationale si internationale. vmbpartners.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru nici o eroare sau inadvertenta in cadrul materialului publicitar sau al sponsorizarii.

Descrierea produselor

http://portal.vmbpartners.ro este specializat in comercializarea serviciilor dedicate prezentate in Portal. SC VMB Partners SA se angajeaza sa prezinte caracteristicile esentiale ale produselor astfel incat cumparatorul sa poate sa identifice, compare produsele in cunostinta de cauza. Caracteristicele produselor se pot modifica automat de catre SC VMB Partners SA fara alte notificari prealabile. Imaginile sunt orientative avand in vedere unicitatea si specificul fiecarei companii, iar SC VMB Partners SA garanteaza respectarea caracteristicilor esentiale.

SC VMB Partners SA isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment intreg continutul acestui site fara nicio alta notificare prealabila.

Rapoartele generate nu constituie un calcul exact pentru raportarea catre autoritati ci reprezinta un calcul orientativ ca ordin de marime pentru a lua decizii in cunostinta de cauza. Rapoartele puse la dispozitie sunt preconfigurate si se genereaza in baza informatiilor incarcate de dvs, fara alte garantii sau alte raspunderi din partea SC VMB Partners SA.

Limitarea obligatiilor

SC VMB Partners SA va dezvolta si opera www.vmbpartners.ro/ si http://portal.vmbpartners.ro cu o precizie si grija rezonabila si detine proceduri rezonabile de securitate. Ceea ce nu putem garanta:
1. cu exceptia celor mentionate in paragraful anterior, vmbpartners.ro nu ofera nici o alta garantie privitoare la vmbpartners.ro peste limitele conferite de catre lege;
2. prin prezenta vmbpartners.ro neaga orice alte garantii, conditii sau obligatie de orice alta natura (exceptand obligatiile de buna-credinta) incluzand dar fara a limita, orice garantii de satisfacere a calitatii sau de potrivire pentru un anumit scop, orice exprimare a unor garantii statutare cat si orice garantii sau obligatii privind acuratetea, punctualitatea, integralitatea, performanta, disponibilitatea, lipsa neglijentei;

Exceptiile obligatiilor noastre:
- Sunteti de acord asupra faptului ca site-ul vmbpartners.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru orice pierdere ce poate fi asociata cu afacerea dumneavoastra sau cu alegerile privind investitiile (incluzand pierderile din profituri sau pierderile de confidentialitate ori pierderi de date) sau care se pot naste din folosinta vmbpartners.ro peste limita acestor conditii de utilizare.
- In plus, dar distinct de exceptia mai sus mentionata, sunteti de asemenea de acord asupra faptului ca site-ul vmbpartners.ro nu poate fi tinut responsabil pentru nici o dauna indirecta, speciala, consecventa incidenta, punitiva sau exemplificativa, de orice tip nascuta in legatura cu folosirea vmbpartners.ro.

Preturi

Preturile afisate pe www.vmbpartners.ro/http://portal.vmbpartners.ro sunt exprimate in lei, inclusiv TVA. Facturarea se realizeaza la pretul din momentul preluarii comenzii.

Factura nu cuprinde si tariful de livrare, livrarea fiind facuta exclusiv electronic. In situatia in care clientul doreste expedierea fizica se va percepe un cost suplimentar de tiparire si expediere calculat in functie de greutatea coletului precum si in functie de distanta de livrare.

Toate ofertele speciale sunt valabile in limita stocului disponibil, aferent campaniei.

Garantii si returnarea produselor

In conformitate cu Ordonante 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, se reglementeaza exceptia dreptului de retragere pentru contractele de prestari servicii, dupa prestarea completa a serviciilor. Generarea rapoartelor reprezinta acceptul expres al dvs si confirmarea ca ati luat la cunostinta ca dupa apasarea butonului salveaza va pierdeti dreptul de retragere dupa executarea completa a generarii raportului.

Rapoartele oferite de SC VMB Partners SA sunt puse la dispozitia utilizatorilor in baza datelor incarcate de acestia in formatele existente fara alte modificari , adaugiri sau alte garantii exprese sau implicite si fara nicio raspundere din partea VMB Partners.

Prin accesarea site-ului www.vmbpartners.ro/http://portal.vmbpartners.ro sunteti de acord sa exonerati de raspundere pe SC VMB Partners SA.

Reclamatii si sugestii

Reclamatiile dvs privind produsele livrare se pot face la adresa: str. Dumbrava Rosie nr. 2, sector 2, Bucureşti, România sau prin posta electronica la adresa vmb@vmbpartners.ro.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului VMBPARTNERS.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta Legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. VMBPARTNERS.RO detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului VMBPARTNERS.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului VMBPARTNERS.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, VMB Partners nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

SC VMB Partners SA isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca VMB Partners are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Informatiile cuprinse in newsletter-ul VMBPARTNERS.RO au caracter informativ si nu reprezinta consultanta in sine. Nu se accepta nicio responsabilitate pentru deciziile luate in urma folosirii continutului prezentat in newsletter-ul VMBPARTNERS.RO. Pentru informatii suplimentare si o opinie avizata ne puteti contacta la vmb@vmbpartners.ro.

Legile aplicabile si jurisdictia

Aceste conditii de utilizare vor fi guvernate si folosite in concordanta cu legile romanesti.

Pana la limita posibila a jurisdictiei aplicabile, partile sunt de acord irevocabil cu faptul ca instantele romanesti au competenta exclusiva de a solutiona orice litigiu ce se poate naste din sau in legatura cu aceste conditii de utilizare, si pentru aceasta sunt de acord in mod irevocabil cu competenta de judecata a instantelor romanesti.

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizare acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.

Cerinte tehnice si securitatea site-ului

vmbpartners.ro este optim vizualizat folosind browserul de internet IE 8 sau Mozilla Firefox 3.5.8.

Orice versiune mai veche poate functiona, dar exista posibilitatea ca utilizatorilor sa li se restranga posibilitatea de navigare.