Valentin Adrian Miron​

Președinte al Consiliului de Administrație, Director general​

Valentin are o experiență de peste 30 de ani în afaceri, administrație publică și finanțe publice locale, obligațiuni municipale, dezvoltare locală și turism. S-a specializat în emisiunea de obligațiuni municipale în Statele Unite, lucrând în departamentele financiare din cadrul primăriilor Rochester, NY și Baton Rouge, LA.

Din 1999 este cofondator al VMB Partners SA, ocupând în 2003 poziția de director general şi membru al consiliului de administraţie, iar din 2006 deţine funcţia de președinte al consiliului de administraţie.

A lucrat anterior în cadrul Guvernulului României ca director al Direcției de Implementare Programe din cadrul Ministerului Administrației Publice, a fost membru în primul Consiliu de Administrație al Agenției Naționale de Locuințe, director al Centrului Național de Formare pentru Administrația Publică Locală și coordonator adjunct al programului PHARE RO- 9707 de Dezvoltare a Administrației Publice Locale din România. 

Este licențiat în fizică și deține o diplomă de studii aprofundate în management. Din 2007 este membru fondator și vicepreședinte al FNTM – Fundația Națională a Tinerilor Manageri.

Mai mult decât capacitatea, prețuim angajamentul și perseverența

Alătură-te echipei noastre