Global Forum/Shaping the Future 2014 in Geneva!

Global Forum 2014 va avea loc la Geneva, Elveția, în zilele de 17 și 18 Noiembrie, la sediul CICG – International Conference Center of Geneva.

Agenda evenimentului se compune din diverse sesiuni și subiecte care reflectă problemele esențiale ale societății digitale precum: Inovație, Infrastructură, IPR, Conținut și dezvoltare, Securitate și protecția datelor, Orașe inteligente.

CE ESTE GLOBAL FORUM/SHAPING THE FUTURE?

Global Forum/Shaping the Future este o întâlnire anuală independentă, internațională, non-profit, dedicată afacerilor și politicilor care afectează evoluția societății digitale. Locația evenimentului este diferită în fiecare an și atrage experți de renume din numeroase țări. La ediția din acest an sunt așteptați reprezentanți din peste 30 de țări.

Global Forum reprezintă o platformă de dezbatere, networking, cooperare sau dezvoltare de proiecte inovative prin atragerea actorilor principali din domeniul Societății Digitale.

The Global Forum/Shaping the Future reprezintă una dintre cele mai importante summit-uri din domeniul ICT la nivel mondial oferind oportunități de dezvoltare pentru diverse entități precum autorități publice locale, companii sau organizații non-profit.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI SI LISTA PARTIALA A VORBITORILOR

Mai jos regasiți programul (mai poate suferi modificări) și o listă parțială a vorbitorilor din cadrul Global Forum 2014:
Program Global Forum 2014
Lista partiala vorbitori Global Forum 2014

Pentru mai multe informații nu ezitați să accesați pagina de internet: http://globalforum.items-int.com/

Clienții VMB Partners pot beneficia, la cerere, de o invitație gratuită pentru o persoană.

Știm că un proiect de succes înseamnă efort și dedicare

Suntem aici să te ajutăm

Mai mult decât capacitatea, prețuim angajamentul și perseverența

Alătură-te echipei noastre